WELKOM

 

Je vindt hier de ‘highlights’ van wat ik maak. Mijn kracht is een gedachte grafisch te visualiseren en aantrekkelijk te maken voor verschillende groepen mensen. Het snijpunt van strategie en vorm is de plaats waar ik me thuis voel. De strategie is de weg er naar toe, de vorm het resultaat.

 

IN OPDRACHT

Een idee is de grondslag van mijn producten. Creativiteit is mijn drijfveer, in denken én doen. Origineel in het bedenken van oplossingen, inventief in het uitdenken en uitwerken van een concept, innovatief in het herdefiniëren en toepassen van bekende technieken, creatief in het toepassen van vorm. Fotografie heeft een voorname plaats in mijn ontwerpwerk.

 

Ik maak gebruik van een gelaagde mediastrategie - events, print, internet, audio-visuals en social media - effectief gedoseerd voor een optimale bereikbaarheid. Ik werk op projectbasis aan opdrachten samen met specialisten uit mijn grote netwerk.

 

Ik ben autodidact. In mijn carrière ben ik in meerdere functies actief geweest, zowel aan de creatiekant als bij beleidsmatige aspecten van communicatieprojecten. De laatste tien jaar was ik als art director / creatief adviseur verbonden aan verschillende opdrachten op meerdere niveaus.

VRIJ WERK EN KUNSTENAARSPRAKTIJK

In mijn vrije werk - urban pop art - vind je sporen van mijn grafische achtergrond. Deze creaties - die ik zelf Urban Photogaphics noem - bevatten oorspronkelijk fotografisch beeld in een mix van beeldbewerking en toegevoegde tekst.

Mijn conceptuele kunst heeft een andere grondlaag. De vormen zijn vrijer of het materiaal is een mix van technieken. Fotografie, acryl, indische inkt, ecoline, restmateriaal, perspex en hout is het materiaal dat ik gebruik.

Think different.png